en
Vanaf Naf. 202.000,-

Villapark Zuurzak - Living in Style

Een luxueuze woonwijk langs de weg naar Caracasbaai. Een project op een terrein van ca. 40 hectare voorheen bekend als Plantage Zuurzak.
Vanaf Naf. 202.000,-

Villapark Zuurzak - Living in Style

Een luxueuze woonwijk langs de weg naar Caracasbaai. Een project op een terrein van ca. 40 hectare voorheen bekend als Plantage Zuurzak.

Villapark Zuurzak

Een luxueuze woonwijk langs de weg naar Caracasbaai. Een project op een terrein van ca. 40 hectare voorheen bekend als Plantage Zuurzak. Villapark Zuurzak bestaat uit 3 fases waarvan de laatste fase ,Fase III nu in de verkoop is.

De laatste kavels zijn momenteel in de verkoop.

Villapark Zuurzak ligt op een mooi gedeelte van het eiland, naast de lagune van natuurgebied Jan Thiel, een recreatie- en wandelgebied.

Stijlvol wonen is gegarandeerd door de ruime kavels die liggen aan nette, goed verlichte straten. Het is een veilige woonomgeving door de gecontroleerde entree en 24 uur bewaking.
De ligging is zeer gunstig t.o.v. de bereikbaarheid van de stad, winkels, strand en het prachtige watersportgebied Spaanse Water.

Wij zijn verheugd U de verkoopinformatie over Villapark Zuurzak fase III aan te kunnen bieden.

Op deze site vindt u:
- Plan Zuurzak
- Plattegrond fase 3
- Prijslijst fase 3
- Bouwvoorwaarden

De verkoopprocedure
De procedure gaat alsvolgt. Zodra u als aangeeft dat u interesse heeft in een kavel en het formulier volledig heeft ingevuld zenden wij u de voorlopige koopakte toe. Na ondertekening van deze akte dient binnen 2 weken een aanbetaling op de kavel te worden verricht . Hierna worden de getekende stukken naar de door u gekozen notaris gestuurd voor het passeren van de leveringsakte.

Informatie die voor u van belang is
Verder willen wij u er op attenderen, dat indien u een kavel koopt op Villapark Zuurzak, U volledig op de hoogte dient te zijn van onze Algemene Voorwaarden voor Bouwwerken te Villapark Zuurzak en van het feit dat er een Vereniging van Eigenaren (VVE) is. Het bestaan van de Vereniging van Eigenaren

Project locatie

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit project? vul dan uw naam, telefoonnummer en email adres in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Management Promenade Shopping Center

Harmonie