• English
Vanaf Naf. 90.000,-

HARMONIE – MODERN WONEN

Een modern verkavelingsplan van circa 600 kavels.
Vanaf Naf. 90.000,-

HARMONIE – MODERN WONEN

Een modern verkavelingsplan van circa 600 kavels.

Harmonie

Verkavelingsplan Harmonie is een modern verkavelingsplan van circa 600 kavels, waarvan reeds circa 250 kavels op wegniveau zijn ontwikkeld. De gemiddelde oppervlakte van de kavels ligt tussen de 600 en 800 m2.

Inmiddels is begonnen met de ontwikkeling van het hoge gedeelte. Dit gedeelte bestaat uit een z.g. Mini-Plateau van 83 kavels en een Groot-Plateau van 307 kavels. Het Mini-Plateau is reeds ontwikkeld. De verkoop van deze kavels is inmiddels begonnen.

Harmonie is gelegen in het midden van het eiland, ten zuiden van Grote Berg in het gebied Centraal Curacao op een hoog plateau en een lager gelegen gedeelte. Delen van het hoge plateau bieden uitzicht op zowel de noord- als de zuidkust van het eiland.

Stranden, Internationale Luchthaven Hato, lagere en middelbare scholen, de Universiteit van Curacao, grote supermarkten en winkelcentrum Sambil liggen op ongeveer 15 autominuten van het plan.

Vereniging van Eigenaren
Harmonie kent een Vereniging van Eigenaren om de gezamenlijke belangen van de bewoners te behartigen. Eigenaren dragen verplicht bij in de maandelijkse kosten van de VVE.

Geen bouwplicht
Harmonie kent geen bouwplicht, waardoor de grond gekocht kan worden als investering voor de langere termijn. Er mag naar eigen ontwerp worden gebouwd, binnen de geldende welstandsbepalingen en bouwvoorwaarden, om de kwaliteit van de bebouwde omgeving in het plan voor eenieder te waarborgen. Voor het Mini-Plateau gelden specifieke welstandsbepalingen en bouwvoorwaarden.

De verkoopprocedure
Na ontvangst van het volledig ingevulde aanvraag formulier, ontvangt u de voorlopige koopakte, de bouwvoorwaarden en de statuten van de VVE toe. Na ondertekening van deze stukken dient binnen 2 weken een aanbetaling te worden verricht. Hierna worden de getekende stukken naar de door u gekozen notaris gestuurd voor het passeren van de leveringsakte.

Plattegronden:

- Plattegrond kavels Fase 1A

- Plattegrond in blokken kleur

-Plattegrond Totaal 

Voor informatie over onze prijslijst gaarne mailen naar info@halabire.com

Project locatie

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit project?
Vul dan uw naam, telefoonnummer en email adres in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u op kunnen nemen om een afspraak te maken.

Harmonie