Vanaf Naf. 80.000,-

Bisiña di Papaya

Grote kavels om zelf een huis te bouwen
Vanaf Naf. 80.000,-

Bisiña di Papaya

Grote kavels om zelf een huis te bouwen

Bisiña di Papaya

Bisina di papaya is centraal gelegen op Curaçao aan de rustige en groene kant. Het is een rustige nieuwbouw woonwijk, bekend om haar ruime opzet en altijd aanwezige verkoelende bries. Zowel Willemstad als ook Westpunt met haar prachtige ruige natuur en stranden zijn goed bereikbaar. Op korte afstand van de woning liggen de prachtige stranden Portomari, Daaibooibaai en Coral Reef 12 km.

Het vliegveld Hato ligt op slechts 7 km afstand.

Bisiña di Papaya is de laatste woningfase van dit plan. Het gebied vóór aan de weg is gereserveerd voor een winkelcentrum. Het is de verwachting dat dit winkelcentrum met het voltooien van de woningen (ook van het tegenover gelegen project Harmonie) binnen een jaar gerealiseerd zal worden.
Daarnaast is er nog een gebied gereserveerd voor een school. De overheid heeft nog geen concrete beslissing genomen om ook daadwerkelijk een school te bouwen.

Project locatie

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit project? vul dan uw naam, telefoonnummer en email adres in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Management Promenade Shopping Center

Harmonie